Roofing Detroit- Pyetjet për të kërkuar

Zgjedhja zëvendësimin e duhur për një çati moshës – ose identifikuar zgjedhjen më të mirë për një ndërtesë të re – nuk është detyrë e lehtë. Zgjidhje e përkryer për mbulim për një ndërtesë mund të jetë opsioni më i keq për një tjetër vetëm poshtë rrugës. Kjo për shkak se nuk ka dy ndërtesa janë pikërisht njësoj, edhe në qoftë se ato i ngjajnë nga afër njëri-tjetrin. Pra, si ju zgjidhni një kulm të ri, duke pasur parasysh të gjitha zgjedhjet në treg? Ju mund të filloni duke bërë një sërë pyetjesh, para se të zgjidhni çati, kontraktori mbulim ose prodhuesi.

1. What is this building’s mission statement?
Before calls are made to Detroit Roofing Service, the first item to address is the company’s mission statement as it relates to the building.

You need to know as much about the building and its future as possible.
Does the roofing company plan to keep this building as part of its real estate assets for the next 10 to 20 years? Are there any plans to expand it in the near future, or to change its use? What are its current and future occupancy, insulation requirements, aesthetic priorities and even the maintenance schedules for rooftop equipment?

If it’s a spec building, maybe you only need a basic roof.

Për shembull, si shumë kompani të lëvizin në drejtim të operimit 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë për të kënaqur klientët globale, qendra e të dhënave nuk duhet të lëshojë një rrjedhje tavanë. Uji në sistemet kompjuterike në përgjithësi parashikon katastrofë.

Një grup i veçantë i shqetësimeve të lindin për klimat e ftohjes të dominuar. A kontribuojnë kulmi në kursime të ajrit të kondicionuar dhe të adresojnë çështje të tjera të rëndësishme? A është pjesë e një programi të përgjithshëm të energjisë? Ka një shqetësim në rritje në lidhje me ishujt e ngrohjes urbane. reflektues, kulmet e bardha janë bërë me interes në ato zona për disa arsye. Ata mbajnë frigorifer ndërtimit, zvogëluar shpenzimet të ajrit të kondicionuar dhe të minimizuar ngrohjes-ngarkimin e mjedisit rrethues.

2. Çfarë fizike dhe elemente të tjera të ndikojnë në zgjedhjen e sistemit mbulim?

After identifying the goals and mission of a facility, it’s time to evaluate the building itself.

Kur është fjala për zëvendësimin e çatisë, ju keni nevojë për lista atributet e vetë zonës çati. Është e mirë për detaje madhësi çati-së, formë, shpat, ndërtimi kuvertë, edge detajuar, protrusions, Qasje tavanë dhe sistemi ekzistues mbulim. Së bashku me këtë informacion bazë, ju keni nevojë për të gjetur se pse kulmi origjinal nuk është më e përshtatshme është.

3. Çfarë fleksibël-membrana mbulim opsione janë në dispozicion?

Thermoplastic membranes are based on plastic polymers.

Like other thermoplastics, Hypalon materials are heat sealed at the seams.

Membranat modifikuar bitumi përfshijnë formulimin dhe prefabrication avantazhet e fleksibël-membrana mbulim me disa nga teknikat tradicionale të instalimit të përdorura në takë të lartë mbulim. fletët e modifikuara bitum janë fabrika-fabrikuar, i përbërë nga asfaltit e cila është modifikuar me gome ose plastike polimer për rritjen e fleksibilitetit, dhe të kombinuar me një përforcim për forcë shtuar dhe stabilitetin.

4. Cili lloj i membranës dhe sistemi shtojcën janë më të mira për ndërtimin e?

Shumë faktorë përcaktojnë sistemin më të mirë për një ndërtesë të veçantë. Për shumicën e ndërtesave, Ka një numër opsionesh dhe avantazhet që duhet të peshohen kundër deklaratës së misionit të objektit. Vendimi nuk duhet të bëhet vetëm mbi bazën e kostos. Konsiderata të tjera të rëndësishme për membranat janë ndërtuar lartësi, ekspozimi era, Trafiku parashikuar çati dhe estetikë.

A steel or wood deck that easily accepts fasteners makes a good substrate for a mechanically fastened membrane.

For those concerned with building aesthetics, Membranat ngjyrë mund të bëjë një kontribut tërheqëse në pamjen e ndërtesës.

5. A të gjithë e material për mbulim dorëzuar në vendin e punës mbajnë etiketën UL?

Nese jo, specifikojnë se ajo duhet. This is the only way you can guarantee that the roofing materials installed on your roof are the same materials tested by Underwriter’s Laboratories.

Sigurohuni që produkti që ju jeni duke marrë është produkt aktual që është testuar. Ju nuk doni diçka që është e ngjashme, por jo të barabartë. Shiko për etiketë në vendin e punës dhe të sigurohemi që të gjitha komponentët e sistemit janë testuar së bashku. Ju dëshironi membranën testuar me izolimin që ju jeni duke përdorur në ndërtimin tuaj.

6. A kërkon sistemi i një ere vlerësim ekzaltim të?

Dëmi Wind ekzaltim mund të jetë i gjerë dhe i shtrenjtë. Pranohet si një standard industri, Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civile Standard 7-95, “Dizajn Ngarkesa minimale për Ndërtesave dhe Strukturave të Tjera,” mund të përdoret për të përcaktuar zonën e erës e ndërtesës. Wind testimi ekzaltim, të tilla si ajo kryhet në Factory reciproke ose Underwriters Laboratories, mund të përdoret për të përcaktuar se sistemi i zgjedhur kulmi i plotëson ose tejkalon kërkesat lokale ekzaltim era.

7. Sa sistemi përfunduar të shtoni në peshë të vdekur ngarkesës së strukturës së kulmit?

In choosing any reroofing option, ekzekutivi objektit duhet të jetë i vetëdijshëm për kapacitetin e ngarkesës-duke e kuvertë çati për të siguruar mundësi e drejtë fleksibël-membrana është zgjedhur. Në ndërtimet e reja, kursimet në çeliku strukturore shpesh mund të arrihet duke instaluar një nga sistemet më të lehta fleksibël-membrana.

Facility executives must assure that all relevant considerations, including weight, are taken into account in the decision-making process.

8. Cilat janë ekspertizës dhe financiare forta të kontraktorit mbulim ju jeni duke konsideruar?

Roofing contractors need to be chosen with great care. Futja e materialeve të reja mbulim dhe teknikat e aplikimit në të kaluarën 10 vjet ka çuar në shumë ndryshime. Një kontraktues profesional mbulim duhet të jenë të njohur me llojet e ndryshme të sistemeve të kulmit, për t'ju ndihmuar të bëni vendim të mirë për objektin tuaj, bazuar në buxhetin tuaj.

Ask the contractor if his or her company is a member of a local, shtet, Shoqata rajonale apo kombëtare të industrisë. Contractors përfshirë në shoqatat profesionale në përgjithësi janë më të informuar mbi zhvillimet e fundit dhe çështjet e industrisë së tyre.

Instalimi i sistemeve të ndryshme mbulim ndryshon në mënyrë të konsiderueshme. Edukimi dhe trajnimi janë elementet më të rëndësishme në instalimin e sistemeve të kulmit. Sigurohuni kontraktori mbulim ju zgjidhni ka pasur trajnim të detajuar dhe të vazhdueshme në sistemin duke u instaluar.

The National Roofing Contractors Association offers a professional roofing selection guide. In addition, many manufacturers have approved contractor programs with specific qualifications that roofers must complete before approval.

9. Çfarë është i garantuar dhe nga kush?

Ka dy kategori themelore të garancive mbulim. Garancia e kontraktorit zakonisht mbulon mjeshtëri. garanci e prodhuesit mbulon të paktën materialet, though many cover additional items. Even if the manufacturer’s warranty is broad, it will not completely protect you if the roof is improperly installed.

Carefully read and understand any roofing warranty offered and watch for provisions that would void it. Për shembull, it’s nearly impossible to avoid all ponded water. Ponded water can be caused by a clogged roof drain or deflection of the roof deck in between the support columns. Proper roof maintenance can help assure that the warranty remains valid. Be aware of warranty language that voids the guarantee.

Shumica kontraktorët profesionale mbulim do të ofrojë inspektime periodike të mirëmbajtjes gjatë gjithë vitit. Këto inspektime të ndihmuar të siguruar që projekti juaj në përputhje me standardet e përcaktuara në garanci.

10. Pas kulmi është instaluar, what after service and educational programs are available for the facilities management team?

kurse të veçanta janë në dispozicion për të ndihmuar pronarët e ndërtimit dhe objekteve menaxherët të mësuar më shumë në lidhje me sistemet e ndryshme mbulim, Materialet dhe komponentët; izolimin dhe aksesore produktet; elementet e projektimit të kulmit; përzgjedhja kontraktori; garancitë dhe konsideratat e mirëmbajtjes.
Neni Burimi: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

Neni Burimi: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ServiceE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:https://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...