Genteng Detroit- Pitakonan takon

Milih panggantos bener kanggo gendheng umur – utawa Ngenali pilihan sing paling apik kanggo bangunan anyar – ora tugas gampang. Solusi roofing sampurna kanggo siji bangunan bisa dadi pilihan paling awon kanggo liyane mung mudhun werna. Sing amarga ora loro bangunan sing sabenere memper, malah yen padha rapet meh podo saben liyane. Dadi carane kowe milih gendheng anyar, diwenehi kabeh pilihanipun ing pasar? Sampeyan bisa miwiti dening takon seri pitakonan, sadurunge milih gendheng, ing roofing contractor utawa Produsèn.

1. Apa statement misi iki bangunan kang?
Sadurunge telpon sing digawe kanggo Detroit Roofing Service, item pisanan kanggo alamat statement misi minangka hubungane kanggo bangunan.

Sampeyan kudu ngerti akeh bab bangunan lan sawijining mangsa bisa.
Ora rencana perusahaan roofing supaya bangunan iki minangka bagéan saka aset real estate sawijining kanggo sabanjuré 10 kanggo 20 taun? Apa ana apa plans kanggo nggedhekake ing mangsa cedhak, utawa kanggo ngganti sawijining nggunakake? Apa sing panggonan saiki lan masa depan sawijining, syarat jampel, prioritas estetis lan malah jadwal pangopènan peralatan rooftop?

Yen iku bangunan spek, maybe you only need a basic roof.

For example, as more companies move toward operating 24 hours daily, seven days a week to satisfy global customers, the data center must never spring a rooftop leak. Water on computer systems generally spells disaster.

A special set of concerns arise for cooling-dominated climates. Does the roof contribute to air conditioning savings and address other key issues? Is it part of a total energy program? There is a growing concern about urban heat islands. Reflective, white roofs have become of interest in those areas for a few reasons. They keep the building cooler, reduce air conditioning costs and also minimize the heat-loading of the surrounding environment.

2. What physical and other elements influence the roofing system selection?

After identifying the goals and mission of a facility, it’s time to evaluate the building itself.

When it comes to roof replacement, you need to list the attributes of the roof area itself. It’s best to detail the roof’s size, shape, slope, construction kelompok, pinggiran rincian, nancep, akses rooftop lan sistem roofing ana. Bebarengan karo informasi dhasar iki, sampeyan kudu mangerteni apa gendheng asli ora lagi memadai.

3. Apa fleksibel-membran opsi roofing kasedhiya?

membran Stamping adhedhasar polimer plastik.

Kaya thermoplastics liyane, bahan Hypalon sing panas nutup ing lapisan.

Modified bitumen membranes incorporate the formulation and prefabrication advantages of flexible-membrane roofing with some of the traditional installation techniques used in built-up roofing. Modified bitumen sheets are factory-fabricated, composed of asphalt which is modified with a rubber or plastic polymer for increased flexibility, and combined with a reinforcement for added strength and stability.

4. Which type of membrane and attachment system are best for the building?

Many factors determine the best system for a particular building. For most buildings, there are a number of options and advantages that need to be weighed against the facility’s mission statement. The decision should not be made only on the basis of cost. Other important considerations for membranes are building height, wind exposure, anticipated roof traffic and aesthetics.

A steel or wood deck that easily accepts fasteners makes a good substrate for a mechanically fastened membrane.

For those concerned with building aesthetics, colored membranes can make an attractive contribution to the building’s appearance.

5. Does all roofing material delivered to the job site bear the UL label?

If not, specify that it must. This is the only way you can guarantee that the roofing materials installed on your roof are the same materials tested by Underwriter’s Laboratories.

Make sure that the product you are getting is the actual product that was tested. You don’t want something that is similar but not equal. Look for the label at the job site and make sure all components of the system were tested together. You want the membrane tested with the insulation that you are using on your building.

6. Does the system require a wind uplift rating?

Wind uplift damage can be extensive and expensive. Accepted as an industry standard, American Society of Civil Engineers Standard 7-95, “Minimum Design Loads for Buildings and Other Structures,” bisa digunakake kanggo nemtokake zona angin saka bangunan. testing Satmata angin, kayata sing dileksanakake ing Pabrik Mutual utawa Underwriters Laboratories, bisa digunakake kanggo nemtokake sing sistem gendheng milih meets utawa ngluwihi syarat Satmata angin lokal.

7. Pinten Panjenengan sistem rampung nambah bobot mbukak mati saka struktur gendheng?

Ing milih pilihan reroofing, eksekutif fasilitas sing arep weruh saka kapasitas mbukak-prewangan kelompok gendheng kanggo nggawe manawa pilihan fleksibel-membran tengen wis milih. Ing construction anyar, tabungan ing baja struktural bisa asring ngrambah dening nginstall salah siji saka sistem fleksibel-membran korek.

eksekutif Facility kudu njamin anggit sing kabeh sing cocog, kalebu bobot, sing dijupuk menyang akun ing proses nggawe kaputusan.

8. Apa sing expertise lan financial kekiyatan saka contractor roofing sampeyan ngelingi?

Kontraktor Roofing kudu milih karo care gedhe. Pengenalan bahan roofing anyar lan Techniques aplikasi ing sasi 10 taun wis mimpin kanggo akeh owah-owahan. A contractor roofing profesional kudu menowo karo macem-macem sistem roofing, kanggo mbantu nggawe kaputusan paling apik kanggo fasilitas Panjenengan, adhedhasar budget.

Takon contractor yen dheweke utawa perusahaan iku anggota saka lokal, negara, asosiasi industri daerah utawa nasional. Kontraktor melu hubungan profesional umume luwih informed ing pembangunan anyar lan masalah saka industri sing.

Panginstalan sistem roofing beda beda-beda gumantung banget. Pendidikan lan latihan sing unsur sing paling penting ing instalasi sistem roofing. Priksa manawa contractor roofing sampeyan milih wis latihan rinci lan aktif ing sistem kang diinstal.

The National Roofing Kontraktor Association nawakake guide pilihan roofing profesional. Saliyane, akeh manufaktur wis disetujoni program contractor karo saringan tartamtu sing roofers kudu ngrampungake sadurunge persetujuan.

9. Apa wis dijamin lan tiyang?

Ana rong kategori dhasar saka JAMINAN roofing. babar pisan contractor kang biasane isine workmanship. babar pisan produsen isine paling bahan, sanadyan akeh tutup item tambahan. Malah yen babar pisan produsen iku sing godhongé amba, iku ora bakal rampung nglindhungi yen gendheng wis improperly diinstal.

Kasebut kanthi teliti maca lan ngerti apa babar pisan roofing ana lan nonton kanggo pranata sing bakal roso sepi iku. For example, iku meh mokal kanggo supaya kabeh banyu ponded. Ponded water can be caused by a clogged roof drain or deflection of the roof deck in between the support columns. Proper roof maintenance can help assure that the warranty remains valid. Be aware of warranty language that voids the guarantee.

Most professional roofing contractors will offer periodic maintenance inspections throughout the year. These inspections help ensure your project complies with the standards specified in the warranty.

10. After the roof is installed, apa sawise layanan lan pendidikan program kasedhiya kanggo tim manajemen fasilitas?

Kursus tartamtu kasedhiya kanggo nduweni bangunan lan fasilitas Managers sinau liyane babagan macem-macem sistem roofing, bahan lan komponen; jampel lan aksesoris produk; unsur desain atap; pilihan contractor; JAMINAN lan tetimbangan pangopènan.
artikel Source: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

artikel Source: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ServiceE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:https://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...