Carane golek Repair Genteng? Detroit, MI

Milih panggantos bener kanggo gendheng umur – utawa Ngenali pilihan sing paling apik kanggo bangunan anyar – ora tugas gampang. Solusi roofing sampurna kanggo siji bangunan bisa dadi pilihan paling awon kanggo liyane mung mudhun werna. Sing amarga ora loro bangunan sing sabenere memper, malah yen padha rapet meh podo saben liyane. Dadi carane kowe milih gendheng anyar, diwenehi kabeh pilihanipun ing pasar? Sampeyan bisa miwiti dening takon seri pitakonan, sadurunge milih gendheng, ing roofing contractor utawa Produsèn.

1. Apa statement misi iki bangunan kang?
Sadurunge telpon sing digawe kanggo Detroit Roofing Service, item pisanan kanggo alamat statement misi minangka hubungane kanggo bangunan.

Apa sing bangunan fasilitas anyar utawa ngatur sifat sing ana, pengin manteb sing sistem roofing sampeyan pilih ngirim kinerja nyana.
Ora rencana perusahaan roofing supaya bangunan iki minangka bagéan saka aset real estate sawijining kanggo sabanjuré 10 kanggo 20 taun? Apa ana apa plans kanggo nggedhekake ing mangsa cedhak, utawa kanggo ngganti sawijining nggunakake? Apa sing panggonan saiki lan masa depan sawijining, syarat jampel, prioritas estetis lan malah jadwal pangopènan peralatan rooftop?

These and other mission statement issues will help shape answers to types of roofing to consider and how much of the capital budget is really needed for the job.

Tuladhane, minangka liyane perusahaan mindhah menyang operasi 24 jam dina, pitung dina minggu kanggo gawe marem pelanggan global, tengah data tau kudu spring bocor rooftop. Water ing sistem komputer umum disebutake bilai.

A pesawat khusus saka uneg-uneg njedhul kanggo iklim cooling-didominasi. Panjenengan gendheng kontribusi kanggo tabungan air conditioning lan alamat masalah tombol liyane? Apa bagean program energi total? Ana badhan akeh bab pulo panas kutha. termenung, atap putih wis dadi kapentingan ing wilayah sing kanggo sawetara alasan. Padha supaya adhem bangunan, ngurangi biaya air conditioning lan uga nyilikake panas-loading saka lingkungan lingkungan.

2. Apa fisik lan unsur pengaruhe pilihan sistem roofing?

You also need to look at the construction materials used to build the facility and the location of HVAC and fire protection equipment, particularly if either or both of these are partially or totally housed on the rooftop.

Nalika nerangake panggantos gendheng, sampeyan perlu kanggo dhaptar kawicaksanan saka wilayah gendheng dhewe. Iku sing paling apik kanggo rinci ukuran gendheng kang, wangun, slope, construction kelompok, pinggiran rincian, nancep, akses rooftop lan sistem roofing ana. Bebarengan karo informasi dhasar iki, sampeyan kudu mangerteni apa gendheng asli ora lagi memadai.

3. Apa fleksibel-membran opsi roofing kasedhiya?

They are easily identified on the rooftop. Just look at the seams.

Paling membran TPO sing dikuwataké karo polyester, fiberglass utawa kombinasi saka rong, nanging membran TPO unreinforced kasedhiya.

membran bitumen dipunéwahi incorporate ngrumusake lan prefabrication kaluwihan saka roofing fleksibel-mèmbran sawetara Techniques instalasi tradisional digunakake ing dibangun munggah roofing. Dipunéwahi sheets bitumen sing pabrik-fabricated, dumadi saka aspal kang dipunéwahi karo karet utawa plastik Polymer kanggo tambah keluwesan, lan digabung karo pitulungan kanggo ditambahaké kekuatan lan stabilitas.

4. jinis kang saka mèmbran lan sistem lampiran sing paling apik kanggo bangunan?

Akeh faktor nemtokake sistem paling apik kanggo bangunan tartamtu. Kanggo paling bangunan, ana sing sawetara opsi lan kaluwihan sing kudu bobot marang statement misi fasilitas kang. Kaputusan ora mung digawe ing basis saka biaya. anggit penting kanggo membran bangunan dhuwur, cahya angin, lalu lintas gendheng diantisipasi lan estetika.

Yen kelompok gendheng iku bisa tahan bobot, gendheng ballasted bisa dadi pilihan paling.

Kanggo sing magepokan karo estetika bangunan, membran colored bisa nggawe kontribusi atraktif kanggo katon bangunan kang.

5. Ora kabeh materi roofing dikirim menyang situs proyek metokake label UL?

tambahan, dadi manawa gendheng Déwan sampeyan tuku utawa nemtokake, kang kalebu jampel ing, wis UL-diklasifikasikaké lan -labeled.

Priksa manawa prodhuk sing njupuk iku prodhuk nyata sing dites. Sampeyan ora pengin soko sing padha nanging ora padha. Mangga madosi label ing situs proyek lan priksa manawa kabeh komponen saka sistem padha dites bebarengan. Pengin membran dites karo jampel sing nggunakake ing bangunan.

6. Panjenengan sistem mbutuhake angin HFS Satmata?

karusakan Satmata angin bisa dadi ekstensif lan larang. Ditampa minangka standar industri, American Society of Engineers Sipil Standard 7-95, “Kathah Design minimal kanggo Bangunan Dan Struktur liya,” bisa digunakake kanggo nemtokake zona angin saka bangunan. testing Satmata angin, kayata sing dileksanakake ing Pabrik Mutual utawa Underwriters Laboratories, bisa digunakake kanggo nemtokake sing sistem gendheng milih meets utawa ngluwihi syarat Satmata angin lokal.

7. Pinten Panjenengan sistem rampung nambah bobot mbukak mati saka struktur gendheng?

Ing milih pilihan reroofing, eksekutif fasilitas sing arep weruh saka kapasitas mbukak-prewangan kelompok gendheng kanggo nggawe manawa pilihan fleksibel-membran tengen wis milih. Ing construction anyar, tabungan ing baja struktural bisa asring ngrambah dening nginstall salah siji saka sistem fleksibel-membran korek.

A ballasted roof may be the best choice for a given facility.

8. Apa sing expertise lan financial kekiyatan saka contractor roofing sampeyan ngelingi?

Kontraktor Roofing kudu milih karo care gedhe. Pengenalan bahan roofing anyar lan Techniques aplikasi ing sasi 10 taun wis mimpin kanggo akeh owah-owahan. A contractor roofing profesional kudu menowo karo macem-macem sistem roofing, kanggo mbantu nggawe kaputusan paling apik kanggo fasilitas Panjenengan, adhedhasar budget.

Priksa sing sing coverages ing efek kanggo duration proyek roofing Panjenengan.

Panginstalan sistem roofing beda beda-beda gumantung banget. Pendidikan lan latihan sing unsur sing paling penting ing instalasi sistem roofing. Priksa manawa contractor roofing sampeyan milih wis latihan rinci lan aktif ing sistem kang diinstal.

The National Roofing Kontraktor Association nawakake guide pilihan roofing profesional. Saliyane, akeh manufaktur wis disetujoni program contractor karo saringan tartamtu sing roofers kudu ngrampungake sadurunge persetujuan.

9. Apa wis dijamin lan tiyang?

Ana rong kategori dhasar saka JAMINAN roofing. babar pisan contractor kang biasane isine workmanship. babar pisan produsen isine paling bahan, sanadyan akeh tutup item tambahan. Malah yen babar pisan produsen iku sing godhongé amba, iku ora bakal rampung nglindhungi yen gendheng wis improperly diinstal.

Kasebut kanthi teliti maca lan ngerti apa babar pisan roofing ana lan nonton kanggo pranata sing bakal roso sepi iku. Tuladhane, iku meh mokal kanggo supaya kabeh banyu ponded. banyu Ponded bisa disebabake dening gendheng saluran clogged utawa deflection saka kelompok gendheng ing antarane kolom support. Suwene maintenance gendheng bisa bantuan njamin babar pisan tetep bener. Weruh basa babar pisan sing voids njamin.

Luwih penting saka babar pisan, Nanging, iki njupuk gendheng fleksibel-membran tengen ing bangunan ing Panggonan pisanan.

10. Sawise gendheng wis diinstal, apa sawise layanan lan pendidikan program kasedhiya kanggo tim manajemen fasilitas?

Seminar ana dening hubungan industri roofing kaya SPRI lan manufaktur bisa cara ingkang sangat berharga kangge tim roofing bangunan kang kanggo nggedhekake pangerten sing saka jinis sistem roofing komersial, pangolahan instalasi lan tetimbangan pangopènan.
artikel Source: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

artikel Source: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ServiceE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:https://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...